Skal du starte ny virksomhed?

Hvis man skal opstarte en ny virksomhed, er der mange afgørende valg at træffe. Det kan være tidskrævende at indsamle den nødvendige viden for at tage kvalificerede beslutninger på områder, der er med til at forme din virksomheds fremtid og blive en blive en succesfuld iværksætter. Men hvis benarbejdet ikke er på plads, kan det få katastrofale følger for din virksomheds fremtid. 

Vi vil gerne yde dig vores professionelle hjælp, så du kan træffe de rigtige beslutninger, uden at bruge en masse tid og energi på at indsamle viden og skabe dig det nødvendige overblik. 

Med 25 års erfaring har vi allerede overblik over forskellige muligheder og regler på området, derfor kan vi effektivt udruste dig til at træffe de rigtige beslutninger i din virksomheds opstartsproces. 

Hvis du lader os rådgive dig om det revisorfaglige, kan du til gengæld bruge din tid og dine kræfter på dine kerneydelser. 

Vi yder rådgivning i forbindelse med start af virksomhed, fx valg af virksomhedsform, etablering af bogholderi m.v. således, at du kommer godt fra start.