Få rådgivning hos din revisor

Det kan – for dig som virksomhedsejer – være en lang og omstændig proces at indsamle den nødvendige viden for at tage kvalificerede og rigtige beslutninger for din virksomhed. Ikke desto mindre er det afgørende at have benarbejdet på plads, når det kommer til de vigtige økonomiske spørgsmål, der er afgørende for din virksomheds fremtid. 

Derfor tilbyder vi dig vores professionelle assistance, så du ikke skal bruge tid og kræfter på at indsamle viden og skabe dig det nødvendige overblik.

Vi har med 25 års erfaring allerede overblik over de muligheder og regler, så vi effektivt kan udruste dig til at træffe de rigtige beslutninger for din virksomhed. 

Lad os rådgive dig om det revisorfaglige, så kan du bruge din tid og dine kræfter på dit speciale. 

Vi rådgiver bl.a. inden for følgende områder

  • Valg af virksomhedsform for nystartede virksomheder
  • Skattefri virksomhedsomdannelse
  • Skattefri aktieombytning
  • Skattefri tilførsel af aktiver
  • Fusion og spaltning af selskaber

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi rådgiver inden for netop det, du efterspørger, så giv os et kald, så afklarer vi det med det samme. 

Vi værner om din tillid

Det er afgørende for os, at du føler dig sikker på os. Derfor værner vi om vores kunders tillid. Vi sætter fokus på en god og tillidsfuld dialog lige fra første kontakt. Vi sætter dig først. Det betyder konkret, at vi altid står til rådighed for ethvert spørgsmål eller usikkerhed, du måtte have.