Få rådgivning hos din revisor

Som virksomhedsejer kan det være en udfordrende og tidskrævende proces at indsamle den nødvendige viden for at træffe kvalificerede og velovervejede beslutninger. Ikke desto mindre er det afgørende at have benarbejdet på plads, især når det drejer sig om økonomiske spørgsmål, der har stor betydning for din virksomheds fremtid.

VORES RÅDGIVNING

Vores rådgivning er skræddersyet til at hjælpe dig som virksomhedsejer. Vi tilbyder professionel assistance, så du ikke behøver at bruge unødig tid og kræfter på at indsamle information og skabe overblik. Med vores 30års erfaring har vi allerede et solidt overblik over muligheder og regler, der gør os i stand til effektivt at udruste dig med den nødvendige viden til at træffe de rigtige beslutninger for din virksomhed.

Lad os tage os af det revisorfaglige, så du kan fokusere på dit speciale og kerneområderne i din virksomhed. Vi rådgiver inden for en bred vifte af områder, herunder:

• Valg af virksomhedsform for nystartede virksomheder: Vi hjælper dig med at vælge den rette juridiske struktur, der passer til dine behov og mål.

• Skattefri virksomhedsomdannelse: Vi guider dig gennem processen med at omdanne din virksomhed uden at udløse skatteforpligtelser.

• Skattefri aktieombytning: Vi sikrer, at du forstår de skattemæssige konsekvenser ved aktieombytning.

• Skattefri tilførsel af aktiver: Vi hjælper dig med at optimere din virksomheds aktiver uden at pådrage dig unødig skat.

• Fusion og spaltning af selskaber: Vi rådgiver om de juridiske og økonomiske aspekter ved selskabsfusioner og -spaltninger.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig inden for et specifikt område, er du velkommen til at kontakte os. Vi afklarer gerne dine spørgsmål og behov med det samme.

VI VÆRNER OM DIN TILLID

Det er afgørende for os, at du føler dig sikker på os. Derfor værner vi om vores kunders tillid. Vi sætter fokus på en god og tillidsfuld dialog lige fra første kontakt. Vi sætter dig først. Det betyder konkret, at vi altid står til rådighed for ethvert spørgsmål eller usikkerhed, du måtte have.