Om Revisionsfirmaet Svend Dørffer ApS

TROVÆRDIGE

Vi lægger vægt på at have en ærlig og åben dialog med dig

ERFARNE

Vi har over 30 års erfaring indenfor revision, bogføring og regnskaber

PROFESSIONELLE

Vi stræber for at give vores kunder den bedste oplevelse og service

HVEM ER VI?

Vi er et professionelt revisionsfirma bestående af én registreret revisor og tre øvrige medarbejdere. Vi har mere end 30 års erfaring. Så hvis du mangler professionel revisor-assistance, er du kommet til de rette.

Vi har et solidt overblik over muligheder og regler, der gør os i stand til effektivt at udruste dig med den nødvendige viden til at træffe de rigtige beslutninger for din virksomhed.

Vi yder professionel rådgivning og sparring for mindre og mellemstore virksomheder. Med dig og din virksomhed i centrum holder vi fokus på resultater, bogføring, regnskab, revision, budgetter, momsafregninger, løn m.v.

HVORFOR VÆLGE SVEND DØRFFER SOM DIN REVISOR?

Vi sætter os grundigt ind i din virksomhed for at kunne yde den mest optimale rådgivning.

Vores samarbejde bygger på en dialog, hvor vi analyserer, hvilke behov du har i forhold til de ydelser, vi tilbyder, samt hvilke ønsker du har til vores samarbejde.

Således sikrer vi, at samarbejdet tilpasses dine individuelle behov, og at du som kunde får tilført værdiskabende rådgivning.

Kompetencer opnår vi dels gennem obligatoriske revisorkurser, gennem medlemsskab af FSR – Danske Revisorer, kurser som afholdes af SKAT, advokater m.fl.

Billede af revisor Svend Dørffer.
Medlem af Danske Revisorer/FSR